tópart
Mi azért dolgozunk, hogy az Ön kertje legyen zöldebb!
öntözés

Öntözés

öntözés
öntözés
öntözés

Öntözés

A kerti növények megfelelő vízellátása soha nem volt olyan fontos, mint napjainkban, amikor a klímaváltozás miatt egyre melegebb és szárazabb nyarakkal kell számolnunk.

Az automatikus öntözőrendszer a növényzetnek, pázsitnak mindig pontosan a megfelelő mennyiségű vizet adja a megfelelő időben. A kert tulajdonosa megszabadul a napi esetleg többszöri öntözéstől.

A felhasználó szempontjából a legnagyobb előnye ezeknek a rendszereknek, nem kell napi több órát az öntözéssel töltenie, sok időt takarít meg.

A helyesen megtervezett és programozott öntözőrendszerrel energiát és pénzt takaríthat meg. Az éjszaka kijutatott víz sokkal kisebb százaléka párolog el, mintha nappal locsolnánk.

Víz és energiatakarékosak, esőérzékelővel ellátva, esőben nem öntöznek.

További előnyük, amikor nem öntöznek gyakorlatilag észrevehetetlenek a kertben, a vízvezetékek a földbe vannak süllyesztve, a szórófejek is csak locsoláskor emelkednek ki a földből.

Az öntözőrendszerek kialakításánál általában a KITE Rt által forgalmazott Signature (Nelson) termékeket használunk. Házi kertekben előszeretettel alkalmazunk víztakarékos MP Rotator szórófejeket.

Vállaljuk kertek öntözőrendszerének:

  • tervezését
  • telepítését
  • karbantartását
  • javítását

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!